PASA UTRECHT

PASA UTRECHT Turkse specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 81 beoordelingen
27 jul 2021 om 9:44 Zonde van me geld 2 kapsalon en durum doner waarvan het vlees gewoon zwarte stukken had ,sommige stukken als elastiek waren echt niet smakelijk pasa is er niet op vooruit gegaan erg jammer vroeger was het altijd zo goed maar nu .....
18 jul 2021 om 11:25 Super lieve man, gratis 3 baklava’s bij gekregen!!
10 jul 2021 om 18:25 Eten is nooit geleverd en zijn niet bereikbaar.
10 jul 2021 om 13:15 Bestelling is nooit aangekomen en telefonisch niet bereikbaar. Nu is het geld wel afgeschreven en heb ik niks teruggekregen.
10 jul 2021 om 9:32 Mijn bestelling is nooit aangekomen, telefoon is heel de avond niet beantwoord. Hopelijk krijg ik mijn geld terug ?
10 jul 2021 om 5:10 Ik kreeg een mexicano i.p.v. Kipcorn en shoarma kapsalon i.p.v. de bestelde döner kapsalon. Vandaar geen goede beoordeling.
28 jun 2021 om 18:30 Pasa is een klein familie bedrijf wat door een vader en zoon wordt gerund. Ze brengen altijd de bestellingen met een glimlach en waarderen hun vaste klanten. Het is mijn go to adres geworden voor een lekkere hap of drankje op elke tijd.
23 jun 2021 om 20:00 Het duurde langer dan aangegeven en de bestelling was de eerste x niet goed, moest toen opnieuw bellen waardoor we niet samen konden eten. De nalevering kwam pas na 40 min dus mijn zoon en ik waren al klaar met eten voordat mijn vriend pas kon gaan eten
6 mei 2021 om 14:28 Het eten was lekker en goed warm.Bezorging ook heel snel.Alleen jammer dat ze er geen brood bij serveren maar verder top.
3 mei 2021 om 20:02 Snel bezorgd, maar pindasaus was erg oud, te weinig friet, snack was droog en ook 2 baklava gekregen ipv 3. Jammer, eerste keer hier bezorgd.
15 apr 2021 om 21:59 Good food and quick service
26 jan 2021 om 9:58 Vreselijke zaak, niet klantvriendelijk. Zeker niet aan te raden!!!